ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Aktuality Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Soukromý interiér – propojený prostor II.

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Soukromý interiér – propojený prostor II.

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Soukromý interiér – propojený prostor II.
8. 4. 2024 / Autor: Štěpánka Šulanová

Jediné výhradně české ocenění v oblasti interiérového designu Czech Interior Award zná adepty na vítěze a my vám postupně představíme projekty, které se do jednotlivých kategorií přihlásily. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejlepší projekty v kategorii Soukromý interiér – propojený prostor.

Na stránkách soutěže navíc můžete hlasovat o nejlepší návrh a realizaci českého interiéru, a sami tak rozhodnout, který projekt získá Cenu veřejnosti. Jeden z hlasujících pak bude vylosován a získá pobyt pro 2 osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další 3 vylosovaní obdrží dvě celodenní vstupenky.

Slavnostní vyhlášení proběhne 11. dubna 2024 při jarním souběhu veletrhů DESIGN SHAKER, FOR INTERIOR a FOR GARDEN po ukončení konference MATERIÁL + TREND v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Jednou z kategorií ocenění bude také Cena TVbydleni.cz, jejíž vítěz získá možnost natáčení a zapojení do pořadu Díla architektů a designérů. Cenu předá generální ředitel skupiny Living Media a známý moderátor Míra Hejda, který bude součástí poroty.

Organizátorem projektu je společnost ABF a.s., největší pražský organizátor veletrhů s rozsáhlým portfoliem zahrnujícím veletrhy v oblasti bytového designu, jako je již zmíněný DESIGN SHAKER, FOR INTERIOR a FOR ARCH, a také organizátor prestižních soutěží včetně ocenění ARCHITEKT ROKU a YOUNG ARCHITEKT AWARD.

PROJEKTY V KATEGORII SOUKROMÝ INTERIÉR - PROPOJENÝ PROSTOR

Mezonetový byt – Just Send It

Autor:  under-construction architects

Návrh mezonetového bytu v moderním Karlínském projektu „“Dva Domy““ s názvem „“Just Send It““ je navržen pro mladého dynamického klienta. Interiér je koncipován s důrazem na kombinaci moderního designu a přírodních prvků. Materiály jako dřevo, kov a beton se prolínají prostředím v příjemných, přirozených odstínech. 

Mezonetový byt v srdci Prahy

Autor: Michaela Záhorovská / Jan Bek

Podkrovní mezonetový byt uprostřed pulzující Prahy je deklarací dokonalosti a elegance moderního minimalismu. Bytu od prvního kroku jasně dominuje světlost. 

Mezonetový byt Záhřebská

Autor:  BekArch s.r.o

Zadáním investora bylo vytvoření rodinného mezonetového bytu z neobydleného podkroví starého bytového domu, který se nachází v srdci Vinohrad s výhledem na Pražský hrad. Na velkorysých 307 metrech čtverečních najdete vše, co pro rodinný život v centru metropole člověk potřebuje. Funkce bytu primárně odlišuje dvoupatrové členění. 

Mlýnské struhadlo, Partoltice

Autor:  Arttech studio s.r.o.

Budova mlýnu z 1. poloviny 19.stolení prošla už dříve změnou dispozic s ohledem na novou funkci pro účely rekreace. Současná rekonstrukce proběhla se záměrem navrátit mlýnu historizující podobu a respektovat rovněž požadavky investora na komfort a moderní design.

Moderní byt okořeněný funkcionalismem

Autor: Ana Alačkova

Mezi hlavní požadavky na kompletní rekonstrukci bytu o rozloze 88 m patřilo: rozšíření původní kuchyně a možnost propojení s obývacím pokojem, návrh koupelny bez rušivých prvků s velkorysým sprchovým koutem, návrh minimalistická ložnice s pohodlnou postelí, dostatek prostoru pro umělecká díla, instalace systému chytré domácnosti a špičkové audio vizuální techniky. 

Modrozelený mezonet

Autor: Horalík Ateliér

Proměnit nedostatek ve výhodu – i to může být úkol architektů při úpravách bydlení pro mladou rodinu. V mezonetovém bytě v novostavbě v pražských Malešicích takovou výzvu představovalo schodiště, rušivě vybíhající doprostřed obývacího pokoje. Pod mezipodestou a rameny schodiště jsou vloženy úložné prostory. Půdorysně a barevně přitom navazují na okolní zdi. Vizuální začlenění schodiště podporuje také obklad stěny, na který architekti použili podlahová prkna. 

Návrh interiéru RD – Zlín

Autor: MES DESIGN S.R.O.

Zadáním byl návrh interiéru nově stavěného rodinného domu, tak aby citlivě doplnil velkoryse pojatou koncepci hmoty objektu. Koncepci otevřeného prostoru, který je díky velkým proskleným plochám propojen s exteriérem a nabízí všudy přítomné výhledy. Záměrem bylo navrhnout koncepčně ucelený, funkční prostor, který podpoří velkorysost hlavního obytného prostoru. 

Novostavba chalupy na Šumavě

Autor:  AliDesign

Pro novostavbu chalupy architektka navrhovala interiér zádveří, obytné místnosti s kuchyní, koupelnu a ložnici. Konkrétní zadání pro hlavní obytný prostor nebylo úplně stanovené, jen se mělo docílit sladěného, vzdušného interiéru, který nebude hypermoderní, ale novodobý, bude útulný a prostorný. Požadavkem též bylo zakomponovat nábytek, který byl pořízen ještě před započetím stavby. Ložnice je vyrobena z masivního dubu v kombinaci s laminem a je laděna do selského stylu. 

Novostavba Jižní Morava

Autor:  Hana Šimáková

Požadavkem investora bylo vytvořit otevřený kuchyňský prostor s dominantním ostrůvkem, který by volně navazoval na obývací část. Celý prostor měl evokovat vzdušnost a pobízet návštěvy k volnému pohybu. Investor si dále přál kuchyň v neutrálních tónech s použitím kvalitních přírodních materiálů. Kuchyňský nábytek od německého dodavatele splňoval náročné požadavky investora. Vysoké skříně jsou vyrobeny z dubové dýhy. Ostrůvek unikátní svou délkou 7,5m je z bílého Corianu. Kuchyň byla vybavena prémiovými spotřebiči, které dotvářejí luxusní vzhled kuchyně.

Novostavba na Podřipsku – modrá je dobrá

Autor:  JA interiéry

Zadáním bylo vytvoření ideálního uspořádání hlavního obytného prostoru, ložnice a úložných prostor v šatně a zádveří. V průběhu stavby rodinného domu se architekti s majiteli rozhodli rozdělit hlavní obytnou místnost do několika zón a prostor vizuálně oddělit příčkou s krbem a televizí, která se stala dominantou celého prostoru. 

Novostavba rodinného domu ve Skalici u Frýdku-Místku

Autor: PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Půdorys rodinného domu vychází ze samotného umístění objektu do svažitého terénu. Hmota se vine jako stužka, která paralelně ustupuje se svahem. Interiér rodinného domu je navržen v přírodních materiálech. Převažuje dřevo společně s betonovými prvky, které se propisují ve smyslu nosných stěn s otiskem bednění ve svislém směru. Doplňkovým materiálem je antracitová žula, která se objevuje na schodišti a vybraném nábytku. Omítky stěn a materiál podlahy je v nenápadných zemitých odstínech. V suterénu je umístěn hlavní vstup, garáž, zázemí domu a tělocvična s bazénem. Ve vstupu se objevují kruhová okna, která se propisují i v dalších podlažích. 

Novostavba rodinného domu VĚJÍŘ v Kunčicích pod Ondřejníkem

Autor:  PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o.

Zadáním bylo bydlení pro tříčlennou rodinu – manželé + syn, s případnou možností rozšíření do budoucna. Dům jako celek tvoří 3 objekty – garáž + hlavní část domu + klidová část. Svým vějířovitým uspořádáním vznikají různé prostory dle funkcí. Ve vstupní části dům vytváří náruč a vítá tak návštěvníky i obyvatele. Na straně zahrady se pak plně otevírá světovým stranám i výhledům do okolní krajiny. 

Oáza Žižkov

Autor:  Zuzana Bartasová

Během rekonstrukce bytu na Žižkově byla původní dispozice 3+kk v panelovém domě pečlivě přepracována s cílem optimalizovat prostor. Úzké pokoje ustoupily otevřenému a prostornějšímu prostředí po odstranění nenosné dělící příčky. Chodba byla vybavena velkoformátovými bronzovými zrcadly, opticky rozšiřujícími vstupní prostor. Kuchyně ustoupila mikro ložnici, propojené s šatnou a koupelnou s wc. Rekonstrukce zahrnovala kompletní obnovení elektroinstalací a zdravotechnických rozvodů pro moderní a bezproblémové fungování. 

Obytný prostor

Autor:  Interiérové studio Ing.arch. Markéta Šafferová

Zadáním bylo zrekonstruovat přízemí rodinného domu, které donedávna sloužilo jako samostatná bytová jednotka. Nyní má čtyřčlenné rodině sloužit celá stavba. 

Ocelové schodiště ke hvězdám

Autor: Projekční atelier ZUZI s.r.o.

Nádherná lokalita na okraji lesa, daleké výhledy do kraje a pěstěná zahrada, to vše byl rámec pro výzvu ve formě rekonstrukce interiéru přízemí a vestavby podkroví stávajícího rodinného domu. Dům zdánlivě velikostí akorát pro čtyřčlennou rodinu. Chyběla však pracovna pro pána domu, manželská ložnice, šatna, koupelna v podkroví a druhý dětský pokoj. Především však chybělo schodiště. Dispozice interiéru v přízemí také nevyhovovala. V pohybu překážela nelogicky umístěná skleněná stěna a v prostoru budoucího schodiště překážel jídelní stůl. V přízemí architekti zachovali kuchyni, ale jídelnu přesunuli na logické místo mezi kuchyní a relaxačním koutem u televize. Změnili původně nevhodně orientovanou pozici pohovek, nyní si lze užívat výhled jak do nádherné zahrady, tak do kraje z každého koutu obytného prostoru. Výhledu do kraje však může směle konkurovat pohled na ocelové schodiště, které se stalo dominantou prostoru, šperkem a chloubou majitelů domu. 

Párty místnost ze suterénu

Autor: Marcela Blažejová 

Zadáním projektu bylo proměnit suterén 2 podlažního RD na místnost pro setkávání s přáteli a rodinou a vstupem na zahradu. Cílem bylo vytvořit příjemnou atmosféru prostoru a navrhnout praktické řešení nábytku, které podpoří uvolněnost a pohodu při setkávání a trávení společného času. Architekti zvolili plnohodnotnou kuchyň s velkým jídelním stolem a obývací částí s pohovkou, vinylovou podlahu pro praktičnost a vytvořili vstup na zahradu. Je zde také výrazná tapeta s lesním motivem.

Party stodola na Podřipsku

Autor:  JA interiéry

Cílem rekonstrukce přízemí bývalé stodoly bylo vytvořit ze dvou propojených místností prostor pro setkávání s rodinou a přáteli. Požadavkem bylo i prosvětlení prostoru. 

PENTHOUSE

Autor: MIMO.Ý s.r.o.

Předností rekonstruovaného penthousu je vysoký otevřený prostor, kterému dominují velká industriální okna s kovovými rámy. Zadání majitelů bylo prostor „zabydlet“, použít pouze neutrální barevné tóny a ambientní osvětlení. Architekti se rozhodli pro vybavení méně kusy nábytku, většinou zhotovenými na míru danému prostoru. 

Pergamenka

Autor:  MK Interiér & Styl s.r.o.

U projektu jsme byli od samého začátku. Nemohli jsme již změnit vybrané standardy do koupelny a na WC, ale alespoň jsme tyto dvě místnosti oživili vestavěnými skříňkami s poličkami. Byt jsme ladili do lehkého skandinávského stylu, který se odráží na vybraných materiálech, zejména podlaze a vestavěném nábytku, včetně kuchyně. V každé místnosti jsou vestavěné skříně až do stropu, které zajištují dostatek úložného prostoru. Materiály jsme museli volit levnější, vzhledem k budgetu, který byl stanoven, bohužel tedy nemohlo být použito dřevo, nicméně i tak působí byt příjemným dojmem. Byt jsme zařídili včetně doplňků a předali paní majitelce, která byla moc spokojená.

Plechovka s dřevěným srdcem

Autor: under-construction architects

Víkendový dům na okraji vesnice jako tvarový archetyp zahalený pod antracitový plechový plášť. Voda místo do okapů a kanalizace stéká po fasádě na zem, kde se vsakuje do půdy, jako se vsakovala bez přítomnosti stavby. Vstupní fasáda orientována k sousedovi, je kvůli intimitě bez oken. Štítu naopak dominuje velké okno s občerstvujícím dálkovým výhledem přes vesnici do krajiny. Chata není klasicky rozdělena na místnosti, propojený prostor pomalu plyne a postupně proplouvá z jednoho do dalšího. Splnilo se tak přání rodiny, aby cítili, že zde tráví příjemný společný čas a zároveň, aby měli své soukromí. Interiér se odehrává v různých výškových úrovních kopírující terén.  Hlavnímu obytnému prostoru dominuje velký zarámovaný dálkový pohled, okno s velkorysým sezením. V ose otevřeného prostoru visí z hřebene otočná krbová kamna, která zahřejí po těle i po duši.

PODKROVNÍ 1+1 PRO MLADÝ PÁR, Brno Líšeň

Autor: Mgr. Markéta Daňková

Nízkonákladové proměna interiéru v podkroví bytového domu v Brně Líšni pro mladý pár. Konceptem interiéru je změna dispozice z 1+KK na 2+KK oddělením skleněnou příčkou. Vizuálním tématem je barva Pantone ether blue a optické zvětšení a provzdušnění prostoru. Hlavním úkolem bylo vytvoření funkčních zón spaní, relaxace, stolování, vaření a ukládání, plus malé pracovní nebo barové sezení. Řešením bylo částečné předělení prostoru rámovou konstrukcí zasklenou matovaným sklem. Kovovou příčku jsem navrhla na míru, bylo nutné kotvit televizi a zabezpečit přívod elektroinstalace. Kyvné dveře je možné otvírat oboustranně o 180° tak, aby v případě otevření v prostoru nezavazely. Rozdělený prostor opticky sjednotila kompaktní barevnost v odstínu Pantone ether blue. Kromě akcentu černé na hranách a detailech je v interiéru zastoupen také barevný kontrast, který tvoří ether blue a přírodní dubová podlaha v béžovo-oranžových tonech. 

Podkrovní byt 3+kk v Praze 6

Autor:  TRIGLYPH architektonická kancelář s.r.o.

Zadání ze strany investora bylo z původního 4+1 vytvořit v rámci prostor podkroví velkorysejší prostor s dispozicí 3+kk. Využit je chytrý nadčasový design snadný na údržbu. Praktické řešení pro pár s malým dítětem – skryté spotřebiče atd. Maximální využití prostoru. maximální možnost údržby podlah roboty. Přáním investora byla také chytrá domácnost ovládající osvětlení, teplotu v interiéru, vzduchotechniku, žaluzie a zabezpečení bytu. 

podkrovní byt v Klatovech

Autor:  Projekce Černý

Řešený prostor se nachází ve starém rodinném domě v Klatovech. Zadání pro nás bylo obtížné, protože jsme nemohli zasahovat do obvodových stěn a zároveň museli zachovat stávající bílá dřevěná okna s členěním. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, co nejvíce provozních místností vložit dovnitř dispozice, abychom si uvolnili obvodové stěny a nebyli vázáni na pozice oken. Celý návrh vychází z dřevěného jádra, ve kterém jsou schované koupelna, šatna, kuchyně, schodiště do špičky a televizní stěna. Při uzavření všech otvorů, dvířek skříní i kuchyňské linky vznikne kompaktní obklad, za kterým je vše skryto. 

Pražský penthouse s jedinečným výhledem

Autor: ATELIER KUNC architects, s.r.o.

Povedlo se nám vytvořit interiér, ve kterém se snoubí komfort prostorného bydlení, krásný design, a především velmi dobře fungující návaznosti a propojení celé dispozice. Ze vstupní haly ve spodním patře, která je obklopena klidovou částí bytu, vstupujeme prosvětleným schodištěm do patra horního, které je tvořeno jedním plynoucím obytným prostorem. Díky velkým proskleným stěnám vnitřek příjemně navazuje na velkorysé venkovní terasy a potažmo celou Prahu. Středobodem je jídelní stůl pojatý jako umělecké dílo. Harmonicky jej z jedné strany doplňuje pohodlná sedací souprava tvaru „L“ orientovaná na nejkrásnější výhled z celého patra. Z druhé strany prostor uzavírá mimořádně prostorná kuchyně s barovým ostrůvkem. Příjemná atmosféra bytu je dána jak velkým množstvím přirozeného světla, tak použitím špičkových materiálů v teplých tónech. 

Přeformátování prostoru, Praha Žižkov

Autor:  Obliqo design s.r.o.

Naším úkolem bylo proměnit stávající bytovou jednotku v rámci developerského projektu poblíž Vítkovského kopce. Jedná se o nový vstup do již stávajícího standardního dvoupokojového bytu, jehož cílem bylo splnit specifické požadavky a přání klienta a vytvořit něco jedinečného. Tohoto pevně vymezeného zadání jsme využili k plnému rozvinutí naší kreativity, přičemž se z projektu se stala personifikace typového bytu jejímž cílem bylo vytvořit silně individuální návrh úpravy interiéru. Základním konceptem našeho návrhu bylo otevření oddělených prostor a nová definice zón, aniž by bylo nutné provádět rozsáhlé stavební zásahy. Odebráním bariér v podobě dveří jsme vytvořili nový průhled bytem od vstupních dveří k oknům otevřeným do ulice, což přineslo celkovému prostoru nový rozměr a zvýraznilo dříve uzavřené a stísněné zádveří. Vstup do hlavního obytného prostoru je řešen jako průchod s vestavěnou kuchyní. V této místnosti má pracovní kout prioritu a reaguje na životní styl klienta a požadavek na domácí kancelář. 

Přestavba panelového bytu v Praze

Autor: Tibor Csukás

Cílem přestavby panelového bytu bylo adaptovat jej pro mladou rodinu a jejich potřeby. Původní dispozice 3+1 s malou oddělenou kuchyní byla zcela vybourána. Nová dispozice splňuje zadání klientů k vytvoření společného obytného prostoru s kuchyní. Ve středu dispozice vznikl prostor pro novou místnost, která slouží jako pracovna a hostinský pokoj, která poskytuje klidný prostor pro práci i soukromí pro hosty. Díky krajní poloze bytu v domě je i tato nová místnost bohatě prosvětlena oknem. Nový domov vás okouzlí severskou estetikou a osobitostí, která vyjadřuje vztah majitelů k hudbě a cestování. Ústředním motivem obytného prostoru je mapa Evropy, která je vyhotovena jako tapeta na magnetickém nátěru. 

Půdní vestavba v ul. Vratislavova, Praha

Autor:  ABM architekti s.r.o.

Původní prostor byla typická půda pražského činžovního domu z konce 19. stol. Zadáním bylo vytvořit byt pro smíšený japonsko-český manželský pár. Výhodou zadání byla poměrně netradiční představa o užívání jednotlivých prostor a pochopitelně očekávání vlivu japonské atmosféry. Základní koncepcí tím pádem bylo prostor půdy obydlet, nikoliv mohutně zastavět. Jedná se tedy o formu rozmístění nábytku, který částečně vymezuje jednotlivé prostory. Jediné pevné uzavřené jádro je v podobě koupelny, která obepíná masivní komín. Zbytek tvoří pracovna a ložnice, které jsou spíše takovým zákoutím, dále pak obývací pokoj s jídelnou, kuchyní vetknutou mezi zbylé komíny a koutem pro čajový obřad, které jsou již zcela volně umístěny v prostoru. Zajímavým prvkem je vestavěné patro, které slouží jako knihovna/pracovna. Významným prvkem se stalo pochopitelně atrium s japonskou zahradou, které vzniklo zastropením světlíku. Tento prvek dodává zásadní atmosféru celému prostoru a vytváří zvláštní střešní mikrosvět. 

RD Senice na Hané

Autor: TŘI.ČTRNÁCT architekti s.r.o.

Dům pro mladou rodinu se nachází na úzké parcele v řadové zástavbě v obci Senice na Hané. Vzhledem ke složitosti rostlé okolní zástavby bylo potřeba novou stavbu napasovat do různorodých úhlů proluky. Kvůli stísněným podmínkám je stavba rozložena na tři podlaží. Hluboká dispozice využívá velkých prosklení jižní, ale hlavně severní fasády. To přináší do interiéru měkké difuzní světlo. Uprostřed domu vzniká schodišťový trakt. Celková zastavěná plocha je 80 m2. Klienti si přáli zachovat průchod do zahrady, který plochu stavby ještě více zmenšuje. V průchodu se nachází hlavní vstup do domu. V prvním podlaží je umístěné zádveří se šatnou, koupelna, komora a kuchyň s jídelnou. Schodištěm v zádveří se vchází do druhého podlaží, kde se nachází dětský pokoj, technická místnost a obývací pokoj s krbem. Obývací pokoj je loftem propojen s jídelnou v přízemí. Díky tomuto řešení dostává poměrně malý dům vzdušnost a lehkost. 

RD Slaný

Autor: MARTINA DESIGN s.r.o.

Klienti za námi přišli těsně před výstavbou domu. Při úvodní schůzce jsme otevřeli otázku lehkých stavebních úprav, které nám pomohly k tomu mít lépe pojatý interiér. Změnili jsme dispozici ložnice ve 2NP a v 1NP jsme lehce posunuli příčku pro budoucí kuchyň a upravili výšky parapetů oken tak, aby seděli s budoucí výškou pracovní desky kuchyně. Oproti původnímu projektu jsme upravili také celkovou dispozici obývacího pokoje s kuchyní a rozšířili dveřní otvor, který měl menší průchod a dveře v něm měly být posuvné. 

RD v bývalé nouzové kolonii v Brně

Autor: KAMKAB!NET

Dům se nachází v blízkosti centra Brna v Kamenné kolonii, která vznikla jako nouzová kolonie na místě vytěženého lomu. Domky jsou na sebe nalepené, všelijak pospojované a většina z nich disponuje pouze malými dvorky, či předzahrádkami. Celý dům pro čtyřčlennou rodinu se musel vejít na malou parcelu o výměře 83 m2 semknutou ze tří stran okolními domy a sousedním pozemkem. Dům je orientován do soukromého dvorku/atria. Vstupními dveřmi se dostaneme do předsíně. Zde je hlavním prvkem kompaktní box se zaobleným rohem z březové překližky, který nabízí šatní skříň, vstup na toaletu a úklidovou komoru. Odebrání hmoty v rohu slouží jako přísed. Naproti skříni je za závěsem úložný prostor a technické zázemí. Z předsíně můžeme vstoupit do hlavního obytného prostoru se sedací lavicí pod oknem do dvora, pohovkou a pracovním koutem. Obývací prostor a kuchyňskou linku pod oknem do ulice odděluje široký ostrůvek. Naproti vstupní haly je betonové schodiště do druhého patra. Schodištěm vystoupíme v druhém patře do otevřené herny. Z herny se dále dostaneme do dětského pokoje a do ložnice. Do vnitřního interiéru lze řadit i malý vstupní dvorek.

Redesign bytu v Praze

Autor:  Apaté studio s.r.o.

Z původního požadavku zvětšení malého okna v ložnici na velké francouzské okno s výstupem na terasu, jsme s investory redesignovali téměř celý byt. Investoři koupili byt v domě z roku 2012, který měl za sebou již pár majitelů a nevyhovovalo jim malé okno v ložnici. Po získání stavebního povolení na zvětšení okenního otvoru jsme postupně vyměnili opotřebenou podlahu v celém bytě, opravili zdi a nově navrhli snížený podhled nad kuchyňskou částí, ve které vedou instalace k digestoři a zapuštěné bodové osvětlení. Přáním majitelů bylo zachování některých původních prvků a začlenění je do nového návrhu. Ponechali jsme dveře a zárubně, znovu jsme využili zrcadlové posuvné dveře v šatních skříních, vestavěnou skříň a knihovnu na chodbě a v neposlední řadě prostornou kuchyňskou linku.

Rekonstrukce bytu 3+1 BRNO – Obřany

Autor: Jana Krahulcová

Cihlový bytový dům na sídlišti v okrajové části Brna ukrývá byt 3+1 o výměře cca 74 m2. Přání klientů byla celková rekonstrukce, otevřený prostor, výměna podlah, dveří, nová kuchyně, koupelna. Zákaz použít cokoli v dekoru nebo barevnosti dřeva a změna dispozice na 3+kk. V interiéru převládá neutrální, bílá a několik doplňujících se odstínů šedé. Malé černé akcenty, dekorace v jemné růžové a starorůžové barvě. Opakující se barevnost a použití stejných materiálů prostor sjednocuje. Nábytek byl tvořen na zakázku.

Rekonstrukce bytu v RD – Zlín

Autor:  MES DESIGN S.R.O.

Zadáním byla rekonstrukce bytu, která prostor otevře, propojí, zároveň však ponechá možnost samostatného využívání místností a bude snoubit požadavky moderně vybavené kuchyně s nádechem amerického retro stylu, včetně zahrnutí specifických spotřebičů a materiálů. Záměrem bylo navrhnout osobitě pojatý, mírně extravagantní a přitom koncepčně funkční prostor, který dokáže pojmou množství výtvarných předmětů, a který dá těmto předmětům zároveň vyniknout. Splnit požadavek propojeného prostoru s možností fungování i odděleně. Taktéž pracovat s výraznými solitéry a množstvím zdánlivě rozdílných materiálů, které budou společně utvářet jedinečný celek, podtrhující životní styl majitelů.

Rekonstrukce dům Znojmo

Autor: Kateřina Čambalová

Kompletní rekonstrukce interiéru rodinného domu na klíč. Návrh začal v r.2020, realizace dokončena 2022, Dům který před 20 lety investor svépomocí stavěl prošel nyní kompletním redesignem. Změna příček, štuky, podhledy s osvětlením, nové dispozice, elektro-vodoinstalace, nové podhledy, nová okna, nový nábytek na míru, lakovaný s dubovou dýhou, spoje úhly pod 45, bezúchytkové otvírání, dubové latě v podhledech i na nábytku. Obývací pokoj propojen s kuchyní, ložnice propojená s šatnou a koupelnou, nová předsíň, v patře pokoje, koupelna a posilovna.

Rekonstrukce garsonky v panelovém domě

Autor: ZAZDMI

Rekonstruovaná garsonka se nachází v panelovém domě v Brně. Její vzhled, dispozice i technický stav už nevyhovoval potřebám majitelky, která v bytě žila a v budoucnu měla v plánu jej pronajímat, proto se rozhodla pro kompletní rekonstrukci. Hlavním požadavkem majitelky byla co největší koupelna. V bytě bylo původní umakartové jádro s malou panelákovou koupelnou a samostatným WC. Spojením těchto dvou místností a posunutím příčky směrem do předsíně vznikla opravdu maximálně velká koupelna, do které se pohodlně vešel i prostorný sprchový kout. Do hlavní obytné místnosti bylo třeba dostat to, co je standardně v několika pokojovém bytě – kuchyň, jídelní kout, místo pro spaní, práci i relaxaci. Částečným rozdělením prostoru příčkou vznikl blok s kuchyňskou linkou a odděleným spacím koutem. V rámci konstrukce postele byly vedeny instalace, čímž se minimalizovaly zásahy do panelu. Ve druhé polovině místnosti je nábytek řešen volně tak, aby zůstala tato část prostoru variabilní. Jednoduše tak lze například z jídelního koutu vytvořit pracovní kout. Celým bytem se prolínají světlé barvy a teplé odstíny.

Rekonstrukce interiéru bytu – Návrh i realizace – Ostrava – Františkov

Autor: Marie Doležalová

Jedná se o celkovou rekonstrukci bytu v Ostravě. Kdy zůstaly původní jen obvodové stěny s okny, nosné stěny a pár interiérových prvků. Rekonstrukci jsme provedli od návrhu až po realizaci. Byla změněná celá dispozice bytu a veškeré jeho zařízení. Dispozice byla rozdělená na několik zón. Společenskou zónu tvoří zádveří, WC, kuchyň propojená s jídelnou a obývacím prostorem s pracovnou. Klidovou zónu bytu tvoří ložnice pro rodiče s přilehlou šatnou a koupelnou, dále dětské pokoje s koupelnou a technická místnost s pračkou, sušičkou a úklidovým prostorem. Celý byt propojuje chodba s průhledy do zahrady, prosvětlená sklen. posuvnými dveřmi do pouzder od firmy JAP. Byly vyměněny podlahy, dveře, povrchy stěn, osvětlení, dekorace. V celém bytě byla nainstalovaná chytrá domácnost ovládající osvětlení, žaluzie, zabezpeč. systém atd. Byly použity především přírodní materiály – Dřevěné hoblované podlahy ( dubové) s přírodním olejem. Dřevěná dýha s přírodním olejem na nábytek ložnice, šatny, koupelny, zádveří a dveří.

Rekonstrukce RD Brno

Autor: Ana Alačkova

Přáním investora bylo rozšíření hlavního obytného prostoru, návrh koupelny bez rušivých prvků, možnost místnosti pro hosty, větší soukromí v ložnici a dostatek úložných prostorů. Majitelé domu jíž měli jistou představu o průběhu rekonstrukce a mým úkolem bylo rozpracovat ji a dotáhnout k dokonalosti. Snažila jsem se splnit všechny požadavky a tak se přistoupilo k nutným stavebním úpravám. Zasklením terasy a rozšířením stavebního otvoru původních dveří byl vytvořen prostor pro samostatnou jídelnu, větší kuchyň s ostrůvkem a obývací pokoj s posezením pro celou rodinu. V prostorné jídelně pak vznikl i prostor pro relaxační koutek, a designová křesla. Propojením dvou pokojů v zadní části domu vznikla prostorná šatna a ložnice. Pokoj pro hosty vznikl z původní technické místnosti, která byla součásti původní terasy. A díky přesunu pračky a sušičky do nové šatny a návrhu nábytku, který schoval všechny technické prvky od bojleru až po zázemí podlahového topení, z původní koupelny i přes jistá omezení vznikla relaxační místnost.

Rekonstrukce RD, Jihlava

Autor: design ATAK

Obytný prostor byl původně dělen. Část tvořila exteriér. terasa. Úkolem bylo vysunout a terasu integrovat. Velkorysost jsme podpořili otevřeným krovem se střešními okny. Filozofií bylo maximálně otevřít a prosvětlit. Dělené prostory domu se propojily. Vznikl otevřený interiér. Schema – obytný prostor středem, privátní– Ložnice, DP, hostovský pokoj a koupelny – vždy na koncích půdorysu. Pracujeme se světelnými scénami. Světelné rampy, spotová svítidla nebo centrálních dekorativní lampy. Středobodem je masívní stůl na skleněných nohách pro 10 lidí s dominantním krbovým sloupem. Krb, který tvořící dělící monument mezi privátní a společenskou částí, je obložený přírodní břidlicí a lakovaným trapézovým plechem. Uvnitř je akumulační hmota + automaticky řízené hoření absorbuje až 70% tepla a kouř má jen 40°C.

Rekonstrukce rodinného domu a Tiny House Psohlavců v Ostravě-Svinově

Autor: PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o

Rekonstrukce domu, který nikdo nechtěl zachránit. Díky minimálním zásahům do původní dispozice se podařilo dosáhnout úsporných nákladů na stavební úpravy. Zásadním mottem bylo nic nebourat a nevyhazovat. Dali jsme si záležet, abychom zachovali to, co zachovat šlo a nebáli se taky plno věcí přiznat a nemaskovat. Využili jsme cihlové půdovky z podkroví na venkovní dlažby. Obklady jsme citlivě sejmuli, abychom je vrátili zpátky, jen do jiného místa. Zachovali jsme maximum z původních krovů, dokonce i některá okna nebo dveře, v přízemí domu jsme zachránili a zrekonstruovali funkční původní kachlová kamna. Vše jsme sjednotili bílou barvou, nic jsme nemaskovali a zbytečně nezarovnávali ani neomítali. Vynikne díky tomu kontrast původních prvků s těmi novými a všechny nerovnosti dodávají interiéru na osobitosti. Nová obrovská okna do zahrady zvou do prostoru plno přírodního světla a dodávají domu zcela nový výraz. Přidali jsme k nim terasu, která přímo vybízí k posezení a obytný prostor výrazně zvětšuje směrem ven. K rekonstruovanému domu patří i zahradní Tiny House.

Rekonstrukce rodinného domu Brno Husovice

Autor: Libor Kaplan

Původní řadový rodinný dům z třicátých let svou dispozicí již nevyhovoval potřebám mladé pětičlenné rodiny. Dům je třípatrový a nachází se ve svahu, vstup je z 1NP,zatímco východ do zahrady z 1PP. V původní dispozici se v suterénu objektu, kromě chodby vedoucí na zahradu, nacházela malá obytná kuchyně, koupelna a samostatné WC. Obývací pokoj situovaný v patře navazoval na vstup z ulice a neumožňoval přístup na zahrad. Velkou část užitné plochy objektu tvořil půdní podkrovní prostor. Rekonstrukce domu se musela vypořádat s úzkou parcelou, poměrně malou podlažní plochou, kde navíc velkou část každého patra zabíralo schodiště a také s omezeným rozpočtem. Architekti se rozhodli dispozici upravit tak, aby co nejvíc vyhovoval potřebám rodiny, klíčovým byla především návaznost obytného prostoru na terasu a potažmo zahradu a také snaha o orientaci vetšiny obytných místností do klidného vnitrobloku.

RK 36_rekonstrukce řadového domu v pražských Dvouletkách

Autor: BY architects, spol. s r.o.

Klienti nás oslovili s návrhem rekonstrukce v legendárních strašnických dvouletkách. To je splněný sen. Začali jsme úpravou dispozice tak, abychom maximalizovali obytný prostor. Integrace gauče a utočení nástupu na schodiště dovoluje plynulý provoz a prostorový komfort. Pomyslné oddělení kuchyně a otvory, které rámují zádveří a kuchyni dávají obytnému prostoru řád. Pivotové dveře umožňují oddělit předsíň a zklidnit obytný prostor. Výhodou návrhu je také zkratka z předsíně do kuchyně, která díky dvoukřídlým dveřím prostor kuchyně rozšiřuje. Bíle lakovaná kuchyně se se svými profilovanými čílky horních skříněk potkává s dubovými čílky skříňky v hlavní koupelně ve 2. NP. Ta měla být hlavně útulná. S tímto požadavkem také souvisí režim osvětlení, které tvoří oddělený režim studeného světla pro ranní probuzení a teplého světla pro večerní hodiny.

RK 37_rekonstrukce bytu v Dejvicích

Autor:  BY architects, spol. s r.o.

Klienti nás oslovili s nejasnou vizí ohledně budoucího využití nemovitosti. Byt byl sice určen k pronájmu, ale jednou by měl sloužit k bydlení vlastní rodině. Nebylo však jasné, kolik místností je potřeba pro budoucí provoz. Součástí naší práce tedy bylo prověřit prostorové možnosti a následně navrhnout jedinečný, ale univerzální a ekonomicky efektivní návrh. Z původního provozního zmatku jsme vykřesali 2 nezávislé pokoje a malý ateliér, velkorysý obytný prostor s kuchyní a spoustu zázemí ve formě prostupné komory s úložnými prostory. Nejvíce nadšení však sklidila nová jídelna v oblouku. Z divného koutu jsme totiž vystavěli jasně vydefinovaný prostor a ještě jsme obytnou místnost důkladně akusticky odizolovali od bytu sousedů, který je za velmi tenkou zdí. Prostor jsme přetvořili s respektem k historii.

RK39_rekonstrukce půldomu v Podolí

Autor: BY architects, spol. s r.o.

Klient měl touhu nemovitost citlivě rekonstruovat, což jsme chápali a cítili jsme to podobně. Při naší práci jsme se tak snažili o probuzení ducha doby, ve které zástavba vznikala. Od začátku nás dům bavil, zejména díky rafinovanému výškovému uspořádání s náznakem raumplanu. Nespornou kvalitou bylo také to, že se jako jeden z posledních v kolonii zachoval v původním stavu. Objemově jsme dům doplnili o platformu terasy, která dům objímá, propojuje a poskytuje místo pro život „na rovině“. Máme radost, že se podařilo zachránit starou hrušeň, která je do terasy integrována a v létě vytváří přirozený stín. Na severní hraně pak z terasy vyrostl drobný objekt, který pozemek odcloňuje od ulice.

Rodinný dům Černošice

Autor: Claire Paul Design

Interiér tohoto rodinného domu v Černošicích jsem navrhovala pro mladou rodinu, která si přála vytvořit domov, ve kterém budou šťastni po zbytek života. Důraz kladou jak na funkčnost a estetiku, tak na výběr kvalitních materiálů. Inspirací pro celý projekt byl jídelní stůl a dvě palmové rostliny, které jsou pro rodinu již neodlučitelnou součástí, se staly i základem pro výběr materiálů a barev v celém domě. Masivní dřevo, namořené tak aby ladilo s jídelním stolem, bylo použito po celém domě, vytvářející tak jednotnou estetiku. Pečlivě vybrané luxusní materiály dotvářejí jednotný a přívětivý prostor, který odolává zkoušce času a měnícím se trendům. Srdcem domova je kuchyně, centrum rodinného života, navržená pro společné vaření a povídání u barového pultu, zatímco obývací pokoj je orientován na výhled do zahrady a teplou atmosféru u rohového krbu, kde televize ustupuje pozadí ve prospěch společně strávených chvil.

Rodinný dům Dlouhý Most – Šimonovice

Autor: Josef Trakal design

Interiér pro mladý pár, který tráví hodně času prací, ale má rád svou pohodu doma, vznikl návrh interiéru s důrazem na přírodní materiály. Je to především dubové dřevo, které se objevuje i v exteriéru. Propojení exteriéru s interiérem bylo jedním z pilířů návrhu. Přírodní materiály zde nejvíce zastupuje dekor dubu, který se objevuje na masivních a dýhovaných prvcích, které jsou protkány celým domem. Doplňkovým materiálem je betonová stěrka v šedém odstínu, která dotváří moderní vzhled. V ložnici jsme také použili betonovou stěrku avšak v petrolejovém odstínu. Každá místnost má své originální a výrazné prvky, které vytvářejí jedinečnou atmosféru.

Rodinný dům střední Čechy

Autor: Tereza Čudová Ajmová

Investor zakoupil deset let starý rodinný dům. Dům byl prostorově vyhovující, v dobrém technickém stavu, ale celkově nevzhledný. Původním záměrem investora bylo pouze zrekonstruovat interiér a odstranit několik dispozičních neduhů, ale po shlédnutí návrhu exteriérových úprav souhlasil s tím, že by bylo nejlepší přistoupit k domu a jeho rekonstrukci jako k celku a neodkládat řešení exteriéru na později. Interiér byl řešen hlavně s ohledem na světlo a propojení se zahradou. Byla výrazně zvětšena okna a východy do zahrady. Kde nebylo možné využít denního světla, byly instalovány světlovody. Interiér je zařízen v jednoduché kombinaci několika výrazných materiálů – ocel, teraco a dřevo. Na některých stěnách jsou ponechány surové štukové omítky, které dodávají interiéru živost.

Rodinný dům v Dolních Počernicích v Praze

Autor: Studio In2

Dům je zařízen pro rodinu se třemi dětmi. Obývací pokoj je posuvnými skleněnými dveřmi propojen se zahradou. Kuchyňský kout je od prostoru oddělen knihovnou a snídaňovým pultem. Ve všech ložnicích je šatní skříň do stropu. Stejně tak v zádveří, před koupelnou rodičů, v koupelně dětí a také je součástí dřevěného obkladu v patře. Všechny interiérové dveře mají pevný nadsvětlík a rám dveří na celou výšku místností. Vstup do pokojů v patře je z galerie. Zábradlí, které tvoří knihovna, dveře i další šatník se ztrácí v dubovém obkladu stěny. Celý dům je vymalován v jemném šedém odstínu. V přízemí jsme navrhly autorskou vliesovou tapetu s rostlinným motivem. Okenní stínění jsme vyřešily roletami z ručně naimpregnovaných látek a autorskými tištěnými záclonami.

Rodinný dům v Praze

Autor:  Dílna Šesták s.r.o.

Rozmanitost veškerých místností s nádechem asijské kultury a kvalita materiálů se propisuje celým interiérem, ve kterém je dle přání investorů umístěna například i pánská pracovna, sauna, fitness, dámská šatna, nebo karaoke. 

Rodinný dům ve Slivenci

Autor:  Dílna Šesták s.r.o.

Novostavba rodinného domu v Praze Slivenci byla výzvou a příležitostí k vytvoření nového domova pro čtyřčlenou mladou rodinu. Přáním investora bylo, aby dům byl vzdušný, kombinoval neutrální barevné odstíny a přírodní materiály. 

Roubený dům v Beskydech

Autor:  MAUD design

Projekt kompletní citlivé rekonstrukce bytového roubeného domu v srdci Beskyd. To byl výchozí požadavek pro místo, kde je propojena příroda a respekt k řemeslu. Hlavní proměnou tohoto interiéru bylo vytvoření otevřeného vzdušného prostoru, který dovnitř vpustí více denního světla, ale zároveň bude dodržovat stávající ráz stavby. 

S vínem v zádech, Praha Vinohrady

Autor: Lenka Juklíčková, Markéta Zahradníčková

Adaptace bytu v klasickém činžáku na bydlení s technologiemi 21.století se ze zadání vyklubalo po hlubším prozkoumání klientových požadavků. Původní podkrovní byt vznikl před cca 10 lety v základním standardu. Klienti působí v oboru IT a to zásadně ovlivnilo jejich požadavky na vysokou úroveň provedení detailu a technologií. 

S výhledem do atria

Autor: MODULORA

V 70. letech 20. století v době socialistického budování vznikl v Plzni soubor rodinných domů s vnitřními otevřenými atrii, který měl na tu dobu skvělou architektonicko-urbanistickou kvalitu inspirovanou v daleké Skandinávii. Mladí investoři, lékaři, zakoupili jeden z těchto domů a rozhodli se pro jeho kompletní rekonstrukci. Jejich zalíbení v moderní architekturu, Miese van den Rohe a fascinace z Vily Thugendhat chtěli přenést do svého nového domova. Hlavním cílem rekonstrukce bylo dům co nejvíce otevřít směrem ven do vnitřního atria a přivést do interiéru světlo, jehož měnící se intenzita bude umocňovat život v domě. 

Tyra house

Autor:  FIALA ARCHITECTS s.r.o.

Objekt se nachází v malebném údolí řeky Tyry, v srdci moravskoslezských Beskyd. Na pozemku, kde v minulosti stávala osamělá hájenka, vybudoval předchozí majitel roubenou stavbu a zřídil k ní jezírko. Kancelář byla oslovena se zadáním navrhnout rozšíření stávající roubené stavby o nové prostory pro odpočinek a rekreaci, a to v duchu současných potřeb a trendů. 

Vanguard – VNG 903

Autor: Bet Orten, Matěj Hájek / SKULL studio

Otevřenému prostoru dominuje centrální obývací část. V jedné ose je situována kuchyňská linka s barovým ostrovem a rozměrný jídelní / konferenční stůl. Zakončením středové osy je výsuvná projekční plocha, která kryje celý formát pásového okna, jež vyhlíží do krytého garážového stání (sběratele automobilů). Pohyblivé stěny a závěsy umožňují variabilně členit obytné zóny. Vestavěná část rozšiřuje obytnou plochu a spoluutváří dynamiku prostoru. Patro nese funkci vyvýšené galerie – můstku. Klasické modernitě je podřízena i paleta elementárních materiálů, kov, beton, dřevo, kámen, sklo. Odvaha v podobě recyklovatelných plastů.

Víkendový byt Brno

Autor:  Kateřina Čambalová

Víkendový střešní byt v Brně, fungující jako zázemí při návštěvě města. Původní developerský koncept nevyhovoval, odstraněn vinyl a nahrazen velkoformátovou dlažbou v lesku, doplněny SDK podhledy s podsvícením a doplněno lakovaným nábytkem na míru, textilním stíněním a mechovým obrazem s podsvícením za TV. Vše v kombinaci odstínu světle šedých neutrálů, černé a antracitové oživené měděným akcentem. Pracovna doplněna sklápěcí postelí pro návštěvy a již po focení celá přední plocha nábytku dekorována mapou světa.

Víkendový dům v Bukovanech

Autor:  SENAA architekti s.r.o.

Dům se nachází v příjemné sklepní uličce s omezeným přístupem stavební techniky. Z původního záměru rekonstrukce se po zjištění skutečného stavu muselo rychle upustit. Novostavba respektuje půdorysnou stopu i tvarové pojetí starého domu. 

Vila Epoque

Autor:  under-construction architects

Design domu s jednoduchými a funkčně promyšlenými posuny hmot, které oživují strukturu a vytvářejí nevšední prostory pro obyvatele. Velkorysé prosklené plochy a důmyslně orientované výhledy, které propojují interiér s okolní městskou krajinou. Společné prostory, včetně garáží a schodiště, jsou navrženy s cílem poskytnout obyvatelům nejen pohodlný přístup do bytů, ale také prostor, který se stává součástí jejich domova. 

Vršovická Dvojčata

Autor: Studio Reaktor, s.r.o.

Z vršovického bytu se vyklubalo dvojče. Půdorys o velikosti 40 m2 architekti rozdělili na dva kutlochy, které se vzájemně podobají. Interiér každého z nich se odvíjel od textury původních omítek. Tzv. „modrák“ je celkově tmavší, hraje si s černými doplňky a kouřovým sklem. Druhý tzv. „žluťák“ naopak kombinuje jemnější a světlejší odstíny s průsvitným prosklením. 

Vzorový byt Lofty Kolbenova

Autor: Petr Janda / Arttech studio s.r.o.

Vzorový loftový byt v historickém průmyslovém objektu, respektující unikátní industriální atmosféru, nabízí klientům propojení interiérového designu s autentickými průmyslovými prvky. Cílem investora je zachování „genia loci“ a propojit ho s novou funkcí rezidenčního bydlení, která vnímá současné trendy a požadavky na bydlení. 

Vzorový byt MECHANIKA

Autor: Barbora Burešová / MOODEN, s.r.o.

Vzorový byt MECHANIKA a jeho interiér vznikl v rámci spolupráce s naším interiérovým studiem MOODEN. Při návrhu i realizaci mezonetového vzorového bytu jsme se snažili efektivně využít každý centimetr. Byt jsme zařídili moderním a nadčasovým nábytkem v neutrálním tónu, který osloví širokou škálu zájemců o bydlení a právě tento „neutrální základ“ jim dává možnost doladit ho barevně tak, aby odpovídal co nejvíce jejich stylu. Hlavní úlohou bylo dobře navrhnout úložné prostory, které jsou klíčové pro udržení pořádku a vzdušného dojmu z celého prostoru. 

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty – podívejte se na designová ubytovací zařízení a hotely!

Jediné výhradně české ocenění v oblasti interiérového designu Czech Interior Award zná adepty na vítěze a my vám postupně představíme projekty, které se do jednotlivých kategorií přihlásily. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejlepší projekty v kategorii Veřejný interiér – hotel/ubytovací zařízení.

Na stránkách soutěže navíc můžete hlasovat o nejlepší návrh a realizaci českého interiéru, a sami tak rozhodnout, který projekt získá Cenu veřejnosti. Jeden z hlasujících pak bude vylosován a získá pobyt pro 2 osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další 3 vylosovaní obdrží dvě celodenní vstupenky.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Soukromý interiér – jednotlivé místnosti

Jediné výhradně české ocenění v oblasti interiérového designu Czech Interior Award zná adepty na vítěze a my vám postupně představíme projekty, které se do jednotlivých kategorií přihlásily. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejlepší projekty v kategorii Soukromý interiér – jednotlivé místnosti.

Na stránkách soutěže navíc můžete hlasovat o nejlepší návrh a realizaci českého interiéru, a sami tak rozhodnout, který projekt získá Cenu veřejnosti. Jeden z hlasujících pak bude vylosován a získá pobyt pro 2 osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další 3 vylosovaní obdrží dvě celodenní vstupenky.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Veřejný interiér – restaurace, kavárna, bar

Jediné výhradně české ocenění v oblasti interiérového designu Czech Interior Award zná adepty na vítěze a my vám postupně představíme projekty, které se do jednotlivých kategorií přihlásily. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejlepší projekty v kategorii Veřejný interiér – restaurace, kavárna, bar.

Na stránkách soutěže navíc můžete hlasovat o nejlepší návrh a realizaci českého interiéru, a sami tak rozhodnout, který projekt získá Cenu veřejnosti. Jeden z hlasujících pak bude vylosován a získá pobyt pro 2 osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další 3 vylosovaní obdrží dvě celodenní vstupenky.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Czech Interior Award představuje přihlášené projekty v kategorii Veřejný interiér – komerční a prezentační prostory

Jediné výhradně české ocenění v oblasti interiérového designu Czech Interior Award zná adepty na vítěze a my vám postupně představíme projekty, které se do jednotlivých kategorií přihlásily. Pojďte si s námi prohlédnout ty nejlepší projekty v kategorii Veřejný interiér – komerční a prezentační prostory.

Na stránkách soutěže navíc můžete hlasovat o nejlepší návrh a realizaci českého interiéru, a sami tak rozhodnout, který projekt získá Cenu veřejnosti. Jeden z hlasujících pak bude vylosován a získá pobyt pro 2 osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další 3 vylosovaní obdrží dvě celodenní vstupenky.

Diskuze

Doporučené pořady

Developerské projekty k prodeji

Developerské projekty k prodeji

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Bydlení slavných

Bydlení slavných

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Nejzajímavější hotely

Nejzajímavější hotely

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Zdravý spánek

Zdravý spánek

Vybíráme okna

Vybíráme okna

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Kuchyně plné inspirace

Kuchyně plné inspirace

Vybíráme krby a kamna

Vybíráme krby a kamna

Koupelny plné inspirace

Koupelny plné inspirace

Když řešíte vodu...

Když řešíte vodu...

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Rady pro investice do nemovitostí

Rady pro investice do nemovitostí

Dům na klíč

Dům na klíč

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Vybíráme audio do domácnosti

Vybíráme audio do domácnosti

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Bydlení handicapovaných

Bydlení handicapovaných

RESTART Michaely Jonášové

RESTART Michaely Jonášové

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Na kafe!

Na kafe!

Stavba není sen - Stavba domu

Stavba není sen - Stavba domu

Jak se vyrábí dřevostavby

Jak se vyrábí dřevostavby


Spolupracujeme

Zajímá vás architektura?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl