ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Inspirace Téma Hledáte nový byt? Podívejte se na přehled aktuálních projektů...

Hledáte nový byt? Podívejte se na přehled aktuálních projektů...

Hledáte nový byt? Podívejte se na přehled aktuálních projektů...
18. 10. 2020

Hledáte nový byt? Přemýšlíte, které místo se stane vaším novým domovem, ale není ve vašich silách se na každý zajímavý projekt zajet podívat a projít si celou jeho lokalitu?

V pořadu Developerské projekty se s námi můžete podívat na aktuální a plánované developerské projekty. Řekneme vám vše o samotných projektech, ale také o okolí a občanské vybavenosti. Pokud hledáte nové bydlení nebo se potřebujete pouze inspirovat, v tomto pořadu uvidíte, jak daleko to máte třeba na MHD, kde je nejbližší škola a školka, kam si můžete jít zasportovat nebo kam na nákupy. To vše totiž ovlivňuje komfort vašeho nového bydlení. A třeba se jeden z projektů stane i vaším novým domovem...

Rezidence Čámovka

Projekt Rezidence Čámovka od společnosti Horizon Holding se nachází v Praze 8 – Čimicích. Pět bytových domů zde naváže na realizaci první etapy. Nově přibude 148 bytů v dispozicích 1+kk až 5+kk. Ke každé bytové jednotce patří balkon, terasa, nebo vlastní předzahrádka. V suterénu vzniknou prostory pro sklepy, kolárny a bude i dostatek parkovacích míst pro všechny rezidenty a jejich návštěvy. Ceny bytů v projektu se pohybují od tří a půl až dvanácti milionů korun. Přímo v areálu projektu se nachází soukromá školka, oční lékař a dětské hřiště. V blízkém okolí pak Čimické údolí či ZOO Praha a Botanická zahrada.

Viladomy Hvězdárna

Ve Velké Chuchli vzniká nový exkluzivní projekt Viladomy Hvězdárna od české společnosti Algon, a.s. Projekt se jmenuje po stejnojmenné ulici Na Hvězdárně a nachází se přímo nad dostihovým závodištěm na levém břehu řeky Vltavy. Nabízí pouze osm bytů s terasami včetně luxusního střešního penthousu. Budoucí majitelé se mohou těšit na naprosté soukromí s nespočtem dalších výhod. Za zmínku stojí tři koupelny se samostatnými toaletami, vlastní posilovna nebo sauna. Byty budou kompletně vybaveny nadstandartními prvky podlah, koupelen, dveří a podobně. V nabídce jsou i dvě exkluzivní vily s prostornými garážemi, které jsou obklopené terasami a krásnými velkými zahradami. Penthous a obě vily budou připraveny tak, že si je budou moci po dokončení hrubé stavby majitelé zrealizovat přesně podle svých představ.

Apartmány Bibinje, Chorvatsko

V chorvatském městečku Bibinje vzniká nový developerský projekt s názvem Apartmány Bibinje. Celý projekt se skládá z šesti apartmánů a nachází se padesát metrů od moře, na který má většina z nich výhled. Ze střešní terasy uvidíte na celé Bibinje a v pozadí Zadar, kam se dostanete za deset minut autem, nebo klidně na vodním skútru. Ceny bytů v projektu začínají na devíti milionech korun. Za zmínku také stojí i druhá etapa projektu, která nabídne šest bytů s vlastní uzavřenou zahradou a ceny bytů zde budou začínat již na pěti milionech korun.

Město Bibinje je strategicky výhodné i kvůli vzdálenosti na mezinárodní letiště Zadar, které se nachází dvanáct kilometrů daleko. Můžete tak využít pravidelné linky na letišti Praha, a to třikrát v týdnu. V městečku najdete množství promenád, obchodních středisek a základní občanskou vybavenost. Stačí hodina cesty autem a dostanete se do národního parku Krka, kde můžete zažít koupání pod vodopády.

Byty Heřmanka

V blízkosti Plzně, v obci Heřmanova Huť, vzniká nový projekt s názvem Byty Heřmanka. Developerem je společnost Gedosta, která nabízí bydlení i lidem s průměrným platem. Dispozičně nejmenší byt totiž stojí lehce přes milion korun, což je vzhledem k blízkosti plzeňské metropole rarita.

Vybrat si můžete celkem ze 72 bytů. V první etapě budou k dispozici bytové domy po osmnácti jednotkách. Součástí každého bytu je skladovací místnost na patře a pakovací stání. Všechny byty mají navíc balkon. Pětipodlažní projekt navazuje na okolní zástavbu Heřmanovy Hutě. Svým pojetím navíc plně vyhovuje soudobým nárokům na bydlení: nabízí nízkoenergetické, komfortní byt s minimálními požadavky na údržbu a dostatečné soukromí. Ceny bytů se pohybují od jednoho a půl milionu za 1kk do dvou a půl milionu za 2kk. K dispozici je také osm střešních bytů, které jsou dispozičně větší a každý z nich má dvě terasy. Cena takového bytu činí tři a půl milionu korun.

Nová Elektra

Pomezí pražských Vysočan a Hloubětína čeká razantní modernizace. Developerská společnost Finep tu promění starou průmyslovou zónu v moderní bydlení s parky i obchody. Celý projekt se bude jmenovat Nová Elektra.

První etapa projektu má celkem 92 bytů v dispozicích od 1+kk po rodinné prostorné byty 4+kk. Byty v přízemí mají i své soukromé zahrady a některé v horních patrech mají terasy s výhledem do okolí. Samozřejmostí jsou garážová stání i další skladovací prostory. Směrem do ulice Poděbradská jsou v budoucnu plánované obchodní jednotky.

Rezidence Skalka

Hotel Skalka hyzdil Železnou Rudu několik let a teď se konečně začalo něco dít. Záchrany objektu se ujal investor Rezidence Javor, který v minulých letech přestavěl také bývalý hotel Plzeň na rezidenci Klostermann a bývalý hotel Javor na Rezidenci JavorRezidence Skalka bude tak třetím projektem z celkového konceptu Železná Ruda se mění, který nabídne možnost vlastního bydlení, rekreace a odpočinku na Šumavě.

Apartmány Klínovec u vleku

V Loučné pod Klínovcem vzniká nový developerský projekt s příhodným názvem - Apartmány Klínovec u vleku. Objekt se totiž nachází v bezprostřední blízkosti lanovky. Celá oblast je zajímavá nejen pro milovníky zimních a letních sportů, ale především pro investory. Vzhledem k omezeným možnostem ubytování na Klínovci, jsou apartmány vhodnou investicí pro vlastní rekreaci a krátkodobé pronájmy. Projekt se skládá ze tří samostatných domů s celkem 21 jednotkami. Každý objekt nabízí byty 1+kk, tak +kk pro větší rodiny. Všechny přízemní apartmány mají vlastní terasu a většina má balkón. Součástí standartního vybavení apartmánů je kuchňská linka včetně všech spotřebičů. Všechny domy mají společnou lyžárnu a technickou místnost vybavenou stojany a sušáky na lyže. V létě místnost slouží jako úschovna kol nebo koloběžek.

Rezidence Sedmikráska

V Praze – Čakovicích je developerský projekt s romantickým názvem Rezidence Sedmikráska. Sedmikráska nabídne celkem 24 bytů o dispozicích 2+kk až 4+kk. Jejich výměry se pohybují od 54 do 112 metrů čtverečních. Každý z bytů má balkon a v podzemním podlaží domu jsou v nabídce garážová stání a prostorné sklepy. První obyvatelé se do svých nových domovů budou moci nastěhovat na přelomu jara a léta 2021. Ať už hledáte bydlení pro mladé, nebo pro celou rodinu, v Rezidenci Sedmikráska najdete cenově dostupné byty různých dispozic a navíc v nedaleké blízkosti metra linky

Greenside

Rezidenční komplex Greenside společnosti Canaba roste na Černém mostě v Praze. Zahrnuje pět bytových domů, přičemž každý z nich bude obsahovat 26 až 32 bytů. V každém bytovém domě budou v posledním patře vybudovány dva byty s vlastními velkými terasami a výhledem na golfové hřiště. Dokončení první etapy výstavby je naplánováno na jaro 2021.

Bydlení na Černém mostě je sice dál od centra Prahy, v bezprostřední blízkosti ale najdete veškerou občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost. Základní škola Vybíralova je od projektu vzdálená sedm minut pěšky a do mateřské školy jsou to čtyři minuty. Na poliklinice jste za deset minut.

Bubeneč Gardens

Projekt Bubeneč Gardens od společnosti Natland Real Estate nabízí elegantní architektonické řešení splňující nejvyšší současné nároky. Projekt Bubeneč Gardens roste v Rooseveltově ulici na Praze 6. Bubeneč je známou diplomatickou čtvrtí, kde se nachází spousta zastupitelských úřadů.

Ojedinělé bydlení v nejprestižnější čtvrti Prahy je označováno za výjimečný projekt pro nejnáročnější klienty. Jedná se totiž o první dům tohoto typu v České republice. V budově s elipsovitým půdorysem nenajdete dva shodné byty – každý z deseti bytů je originální a vyniká svou jedinečností. Součástí bydlení v tomto domě je podzemní garážové stání s výtahem. Bydlení v Praze-Bubenči nepatří mezi nejlevnější, přesto jej kvůli okolnímu klidu a blízkosti do centra stále více lidí vyhledává.

Čertův vršek

Ve vilové čtvrti na jednom z Libeňských kopců vyrostl rezidenční projekt pod názvem Čertův vršek. V rezidenci Čertův vršek převažujou velké, vícepokojové byty doplněné o terasy s výhledem na Prahu.

Celý areál je zabezpečen kamerovým bezpečnostním systémem. Nadstandartní charakter projektu je znát i v jeho interiéru – za zmínku stojí například vybavení od prvotřídních italských značek. Projekt je také unikátní tím, že jako jeden z mála v Česku usiluje o prestižní certifikaci Breeam. Díky tomu tu najdete zelené střechy nebo solární panely pro ohřev vody. Čertův vršek se stane teprve druhým bytovým projektem v Česku, který bude využívat systém pro hospodaření s šedou vodou

Rezidence Modřanka

V pražských Modřanech vyrostl nový developerský projekt – Rezidence Modřanka. Developerem je Horizon Holding. Modřany jsou oblíbenou pražskou čtvrtí kvůli snadné dostupnosti z centra, jsou také blízko přírody. Domy v projektu jsou uspořádány do podkovy, díky čemuž vznikne jedinečný prostor pro rozlehlé travnaté atrium se stromy. V prostorách parku najdete například dětské hřiště či hvězdárnu Karla Anděla. V okolí projektu je veškerá občanská vybavenost, v centru budete tramvají za dvacet minut. Za nákupy můžete vyrazit do obchodního centra Novodvorská Plaza, kam vám cesta autem zabere kolem deseti minut. Pokud hledáte nové bydlení blízko centra a zároveň se nechcete vzdát kouzla přírody a čerstvého vzduchu, Rezidence Modřanka je právě pro vás.

Aldrov Apartments & Resort

V Krkonoších v obci Vítkovice buduje developerská společnost Crescon unikátní projekt s názvem  Aldrov Apartments & Resort. Nový projekt vyroste na místě bývalého statku a nabídne celkem deset budov se 139 plně vybavenými apartmány laděnými do luxusního horského stylu. Developer čerpal inspiraci v alpských střediscích Rakouska, Německa a Švýcarska, kde si noví majitelé kupují horské domovy pro vlastní rekreaci a v době své nepřítomnosti je pronajímají.

Rezidence Javor

V centru Železné Rudy je projekt s příhodným názvem Železná Ruda se mění. Vznikl totiž ze dvou zdevastovaných staveb, které roky hyzdily samotné centrum Železné Rudy. Jde o rezidenci Klostermannův dům a bývalý hotel Javor, do jejichž záchrany se jako investor pustila společnost Rezidence Javor s.r.o. společně s projekční a architektonickou kanceláří Ing. arch. Josefa Černého. 

Port Karolína

Nedaleko centra Prahy na břehu řeky Vltavy v Karlíně roste nový developerský projekt Port Karolína od Skanska Reality. Projekt nabídne ve 4 fázích celkově 580 nových bytů. V první etapě je realizováno 147 bytů, od ateliérů ve velikosti 1+kk po byty 5+kk s lodžiemi nebo rozsáhlými terasami. Karlín je pro své obyvatele zajímavý i velmi dobrou dopravní dostupností a lokalitou, která je plná života a má svůj osobitý a působivý ráz. Vše je zde na dosah a přeci se zde dá bydle v naprostém klidu oproštěném od ruchu města.

Na Ypsilonce

V Plzni na Slovanech, kousek od dálnice D5, vyrostl developerský projekt, který je zajímavý kombinací rezidentního bydlení s komerčním využitím. Projekt se jmenuje Na Ypsilonce. Developerem je společnost Ypsilonka Plzeň. Výstavbu realizovalo  Stavitelství Šmíd a prostory prodává společnost JV REALITY. Budova je ojedinělá svým architektonickým pojetím. A to díky třípatrovému bloku s originální pětipatrovou oválnou věží s prosklenými okny po celém obvodu a jako celek tvoří jednu celou elipsu. Tím se projekt stává nepřehlédnutelnou ikonou. Autoři stavby jsou architekti Václav Ulč, Eva Špelinová a Václav Ulč junior. Generálním projektantem je společnost AVE architekt.

Marina Island

V místech bývalého holešovického přístavu stojí projekt, který je mimořádný svou lokalitou. Jedná se totiž o jediný projekt v Praze, který je na břehu řeky Vltavy. Jmenuje se Marina Island a vznikl ve spolupráci developerů Lighthouse Group a DaramisMarina Island oslovuje zejména náročnou klientelu a to možností luxusního bydlení na prestižní lokalitě blízko centra Prahy. Na jedné straně převládá klid, soukromí, kouzlo řeky a příroda. A na straně druhé ruch města s pracovními příležitostmi, obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití.

Lipenecký park

V nejjižnějším cípu Prahy 5 vyrostl projekt, který má ambici do místní krajiny zapadnout. Jedná se o projekt developera Natland Real Estate a jmenuje se Lipenecký park. Nachází se v prostředí Prahy-Lipenců, kde nabízí k prodeji atraktivní nové byty a komfortní řadové rodinné domy. Bydlet můžete uprostřed přírody a zároveň si užívat všech sportovních aktivit, které okolí nabízí s kompletní občanskou vybaveností. Pojďme si tedy vše o projektu ukázat do detailu...

Diskuze

Doporučené pořady

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Developerské projekty k prodeji

Developerské projekty k prodeji

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Bydlení slavných

Bydlení slavných

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Nejzajímavější hotely

Nejzajímavější hotely

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Zdravý spánek

Zdravý spánek

Vybíráme okna

Vybíráme okna

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Kuchyně plné inspirace

Kuchyně plné inspirace

Vybíráme krby a kamna

Vybíráme krby a kamna

Koupelny plné inspirace

Koupelny plné inspirace

Když řešíte vodu...

Když řešíte vodu...

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Rady pro investice do nemovitostí

Rady pro investice do nemovitostí

Dům na klíč

Dům na klíč

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Vybíráme audio do domácnosti

Vybíráme audio do domácnosti

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Bydlení handicapovaných

Bydlení handicapovaných

RESTART Michaely Jonášové

RESTART Michaely Jonášové

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Na kafe!

Na kafe!

Stavba není sen - Stavba domu

Stavba není sen - Stavba domu

Jak se vyrábí dřevostavby

Jak se vyrábí dřevostavby


Spolupracujeme

Zajímá vás architektura?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl
Zavřít reklamu