ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Aktuality Moderní apartmány nabízí zajímavou investici do budoucna i bydlení v atraktivních horských lokalitách

Moderní apartmány nabízí zajímavou investici do budoucna i bydlení v atraktivních horských lokalitách

Moderní apartmány nabízí zajímavou investici do budoucna i bydlení v atraktivních horských lokalitách
13. 6. 2023 / Autor: Štěpánka Šulanová, Foto: projekt Pergamentka - 2MKZ

Investování do nemovitostí by se v dnešní době mohlo zdát mnohým rizikové. Podle odborníků je ale investice do nemovitostí stále bezpečná a výnosná. Třeba taková koupě horského apartmánu v České republice patří aktuálně mezi výrazné investiční trendy. V kurzu jsou především nově vznikající jednotky v developerských projektech v turisticky lukrativních místech.

 

Servisované apartmány se nejvíce staví na Lipně, v Krkonoších, v Jizerských horách a v Krušných horách kolem Klínovce. Mají řadu výhod. Pro ubytované je to veškerý servis, pohodlí a služby bez jakékoliv další starosti o nemovitost. Pro majitele pak navíc vhodná investice do nemovitosti a stálý výnos. Investorům se jejich počáteční investice bude v průběhu let vracet v podobě pronájmů a může být zajímavým finančním výnosem. Navíc horský apartmán je celoročně vyhledávanou záležitostí. My vás o těchto nemovitostech pravidelně informujeme a proto vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších projektů, kterými se můžete nechat inspirovat. 

MOLO Lipno Resort

Jeden z nejunikátnějších projektů v rámci rekreačního bydlení u nás vznikl na břehu jezera Lipna v jižních Čechách. Dominantou projektu je nejdelší vnitrozemské dřevěné molo ve střední Evropě. Projekt MOLO Lipno Resort nabízí jak soukromé bydlení, tak služby pětihvězdičkového hotelu. Byty jsou vhodné také jako investice. Majitelé budou mít k dispozici službu, která jim pomůže s pronájmem a zajistí veškerý potřebný servis.Tato lokalita je atraktivní v každém ročním období. V létě můžete na kola, brusle či na jachtu, v zimě na lyže či na snowboard. Jedním z největších lákadel je pak Stezka korunami stromů a 150 metrů dlouhé molo s vyhlídkovou restaurací, kde si na své přijdou gurmáni i milovníci romantických výhledů.

Mohlo by vás zajímat

Developerské projekty
4 m 56 s

MOLO Lipno Resort k prodeji

Jeden z nejunikátnějších projektů v rámci rekreačního bydlení u nás vznikl na břehu jezera Lipna v jižních Čechách. Dominantou projektu je nejdelší vnitrozemské dřevěné molo ve střední Evropě. Projekt MOLO Lipno Resort nabízí jak soukromé bydlení, tak služby pětihvězdičkového hotelu.

Yasmin Apartments

Developerský projekt Yasmin Apartments je kompletní přestavba chátrajícího dobového hotelu Jasmín z 80. let na elegantní horské apartmány. Projekt těží především z krásného místa v srdci Krkonoš. Obec Vítkovice se totiž nachází přímo v Národním Parku jen několik kilometrů od města Jilemnice. V blízkosti projektu je například Mohyla Hanče a Vrbaty, Pančavské Vodopády, Hora Medvědín a mnoho dalších zajímavých míst. Lokalita je výjimečná tím, že nemá takový ruch a masový turismus, jako okolní vyhlášená střediska. Není to tak dávno, co jsme vám představili jeden z apartmánů s názvem Yasmin apartmán. Na proměnu mezonetu se můžete podívat díky našemu seriálu Stavba není sen 6, kde mimo jiné uvidíte i spoustu zajímavých interiérových vychytávek a stylového vybavení tvořeného v souladu s přírodou. 

Za projektem Yasmin Apartments stojí developerská společnost 2MKZ, pod jejíž taktovkou vznikají i další apartmánové domy v Krkonoších. Patří mezi ně projekt Pergamentka i Víchovská vyhlídka. 

Mohlo by vás zajímat

Aktuality

V Krkonoších úspěšně pokračuje stavba zajímavých apartmánových projektů

Stavba rekreačních bytů v Krkonoších nabírá na obrátkách! Zájem o rekreační bydlení stále stoupá a podle odborníků bude tento trend trvat i letos. Za aktuální poptávkou současných kupujících stojí především využití pro vlastní potřebu, chtějí vlastnit kvalitní nemovitost mimo město, kam mohou kdykoliv přijet a užít si chvíle volna s plným servisem. Další motivací je vhodná investice, která díky pronájmu zajistí další příjem. Mezi zajímavé projekty, které aktuálně vznikají, patří projekty Pergamentka a Víchovská vyhlídka. Za oběma projekty stojí společnost 2MKZ.

Aldrov Apartments & Resort

Moderní dřevěné domy s vybavením v prémiovém duchu nabídnou zájemcům bytové jednotky pro vlastní rekreaci i investici. Resort bude fungovat po vzoru evropských středisek. Apartmány budou moc majitelé v jejich nepřítomnosti pronajímat. Projekt tak vedle rekreačního bydlení poslouží také jako vhodný investiční produkt. Vše bude zajišťovat profesionální hotelový operátor a majitelům bytů tak nebude přinášet žádné starosti, ani s pronájmem, ani s úklidem. Komplex nabídne deset nových budov s celkem 139 plně vybavenými apartmány laděnými do luxusního horského stylu. Také o tomto projektu jsme natáčeli pořad Stavba není sen s pořadovým číslem 4

Mohlo by vás zajímat

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše
12 m 57 s

Velké plány resortu v Krkonoších se plní

Ve třetím díle našeho oblíbeného pořadu Stavba není sen 4 se opět podíváme do malebné vesničky v srdci Krkonoš, kde vzniká nový horský komplex Aldrov Apartments & Resort. Stavba se jistě zaslouží o rozvoj zapomenuté vesničky. Díky novému ubytování se totiž z této lokality stává příjemné turistické místo pro milovníky přírody, sportu a odpočinku.

Rezidence Jezerní

Projekt vzniká v srdci Šumavy na okraji Železné Rudy. Vznikne zde areál apartmánů se společnou recepcí a restaurací. Užijí si zde i milovníci wellnessu, v plánu je totiž venkovní bazén a finské lázně s vodou přímo z jezerního potoka. Areál nabídne 21 samostatných bytových jednotek s podlahovým topením a nadstandardním vybavením koupelen. Každý z apartmánů s terasou je individuální a budoucí majitelé se mohou podílet na jeho zařízení. Výhodou lokality, kde tento projekt vzniká, je nevyčerpatelná možnost sportovního vyžití. V zimě jsou k dispozici lyžařské areály i běžecké stopy. V létě nabízí místo možnosti pro příjemné procházky či cykloturistiku. Další výhodou je i krátká dostupnost do sousedního Německa.

Mohlo by vás zajímat

Developerské projekty
4 m 16 s

Jezerní Rezidence k prodeji

Rezidence Jezerní, to je název nového projektu, který vzniká v srdci Šumavy na okraji Železné Rudy. Nový horský moderní projekt nabízí bydlení v přírodě, a přitom máte veškeré služby na dosah ruky. Můžete bydlet jen krok od lesů, jezer, potoků a luk, a přitom v pohodlné dojezdové vzdálenosti do Železné Rudy, Plzně, Prahy i Budějovic.

Vlastní apartmán na horách má nesporně mnoho předností. Především poskytne dostatek soukromí. Nemusíte každý den jíst v restauraci a děti si užijí vlastní zázemí. Výhodou také je, že si zde můžete nechat osobní věci i sportovní vybavení a nemusíte se neustále stěhovat. Apartmán v českých horách je místem, kam můžete zajet kdykoli se vám zachce. Mnoho apartmánů je také prodáváno s tím, že developer má do budoucna zajištěnou správu a údržbu celého domu, a tak majitelům jednotlivých jednotek zbývá jen jediná povinnost – přispívat do fondu oprav a užívat si výhod trávení volného času v oblíbené lokalitě. A pokud nevyužijete vaše rekreační sídlo celoročně, můžete ho pronajmout a zajistit si tak trvalý příjem. 

Mohlo by vás zajímat

Developerské projekty
4 m 15 s

Petrův Grunt k prodeji

Bydlení v panenské přírodě Krkonoš, krásné výhledy, klid a nespočet možností pro sport i relax. Přesně takové možnosti nabízí svým budoucím majitelům projekt Petrův Grunt, který vzniká v obci Bratrouchov nedaleko Rokytnice nad Jizerou. Jedná se o přestavbu dlouhou dobu nevyužívaného hotelu z 80. let na moderní horské apartmány. Součástí projektu budou i stylové roubenky. Projekt tohoto jedinečného apartmánového bydlení má na starosti společnost 2MKZ, pro kterou to není poprvé, co mění starý chátrající objekt v Krkonoších na moderní bydlení.

Mohlo by vás zajímat

Stavba není sen 3 - Horský apartmán
14 m 43 s

Příběh proměny horského apartmánu a použití starého dřeva v interiéru

Po stavbě rodinného domu a rekonstrukci bytu přichází třetí řada pořadu s unikátním projektem rekonstrukce hotelu Javor v Železné Rudě, který byl několik let byl spíše pro ostudu. Čím bude tato série specifická? Sledovat budeme příběhy starých stromů, které jsou už oslabené nemocemi nebo napadené škůdci. Takové dřeviny pak musí z lesa pryč. Tím však jejich cesta zdaleka nekončí, naopak. Po pečlivém ošetření mohou tyto dřeviny po další generace zdobit i váš interiér. Podívejte se s námi zblízka, jak se rodí horský apartmán od podlahy, obkladů až po dekorace ze starých stromů.

Mohlo by vás zajímat

Developerské projekty
5 m 10 s

Apartmány Javorná k prodeji

V malebné vesnici Javorná v odlehlé části Šumavy vznikne přestavbou bývalého hotelu rezidence Apartmány Javorná 5. K mání bude 40 apartmánů s wellness, kde najdou celoroční zázemí jak sportovní nadšenci, tak milovníci přírody.

 

Diskuze

Doporučené pořady

Developerské projekty k prodeji

Developerské projekty k prodeji

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Jak vybrat technologie pro váš dům?

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Otázky a odpovědi: Dřevostavby RD Rýmařov

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Vybíráme fotovoltaickou elektrárnu

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Stavba není sen 8 - Praha Lysolaje

Bydlení slavných

Bydlení slavných

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Stavba není sen 7 - Molo Lipno Resort

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Nejzajímavější hotely

Nejzajímavější hotely

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Jak se žije v domě s inteligentní domácností?

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Přemkovy rychlé rady pro zahrady

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Stavba není sen 6 - Yasmin apartmán

Zdravý spánek

Zdravý spánek

Vybíráme okna

Vybíráme okna

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Stavba není sen 5 - Rekonstrukce kanceláří

Kuchyně plné inspirace

Kuchyně plné inspirace

Vybíráme krby a kamna

Vybíráme krby a kamna

Koupelny plné inspirace

Koupelny plné inspirace

Když řešíte vodu...

Když řešíte vodu...

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Rady pro investice do nemovitostí

Rady pro investice do nemovitostí

Dům na klíč

Dům na klíč

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Stavba není sen 4 - Aldrov Krkonoše

Vybíráme audio do domácnosti

Vybíráme audio do domácnosti

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Stavba není sen 3 - Javor apartmán

Bydlení handicapovaných

Bydlení handicapovaných

RESTART Michaely Jonášové

RESTART Michaely Jonášové

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Stavba není sen 2 - Rekonstrukce bytu

Na kafe!

Na kafe!

Stavba není sen - Stavba domu

Stavba není sen - Stavba domu

Jak se vyrábí dřevostavby

Jak se vyrábí dřevostavby


Spolupracujeme

Zajímá vás architektura?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl